Proiecte

Centrul de reintegrare
si adapost temporar

Colaboram cu mai multe entitati oficiale, printre care si cu unele penitenciare, unde depunem eforturi ca atat pe minori cat si pe adulti sa-i asistam dupa savarsirea pedepsei in vederea reintegrarii lor in sociatate.

La ultima vizita facuta la penitenciarul Gherla in cadrul programului „Reabilitarea la minor” s-a facut un sondaj pentru a vedea din ce cauza au recurs la faptele safarsite, iar raspunsul multora din acestia a fost „am furat pentru a-mi hrani fratiorii mai mici”.

Sant multi copii si adolescenti care nu au adapost (nici casa, nici masa, dorm pur si simplu sub cerul liber) ori in tot felul de improvizatii de carton ori celofan,altii prin casa scarilor fiind batuti ori alungati de proprietarii acestora, grote sau parcuri.

Noi dorim ca prin colaborarea unor sponsori sa construim o cladire pentru astfel de copii pe care vrem sa-i ajutam cu adapost, mancare si scoala.
Tot din proiectul nostru face parte si gasirea locului de munca dupa implinirea varstei de 18 ani pentru a putea avea continuitate la cele invatate in timpul scolii.

Asociatia se implica in acest proiect cu sprijinul firmelor implicite atat din tara cit si din strainatate, de acea cerem seriozitate si perseverenta tuturor celor care doresc a se implica in acest proiect.

Cautam si cerem sprijinul tuturor firmelor ori persoanelor fizice atat si primariei din localitate pentru sustinerea si sponsorizarea acestui proiect pe care vrem sa-l pornim fara ca el sa mai intarzie .

Multumesc pe acesta cale tuturor firmelor care ne-au ajutat si ne-au promis sprijin in continuare, si celor care urmeaza a ne ajuta le uram bun venit si fie ca tot cea ce facem sa facem cu sufletul si cu multa dragoste pentru semenii nostri.

Cu mult respect presedintele asociatie
MARCEL CUC.