Despre noi

Despre Marcel Cuc, președintele Asociației Misiunea Umanitară pentru Copiii Străzii și Oameni NevoiașiDespre noi


Asociația Misiunea Umanitară pentru Copiii Străzii și Oameni Nevoiași a fost înființată în anul 2001.

Asociația se ocupă cu ajutorarea familiilor nevoiașe și copiilor străzii cât și integrarea lor in societate.

Asociația se bazează pe sprijinul diferiților întreprinzatori privați sau instituții dispuse a dona mici sume de bani, alimente și îmbrăcăminte.

Aceste mici contribuții sub forma de sponsorizare ne permit să ajutăm familiile nevoiașe cu alimente și îmbrăcăminte.Dificultățile prin care am trecut în copilăria mea m-au determinat să inființez aceasta asociație, intrucât provin dintr-o familie săracă și doresc sa aduc alinare celor aflați acum în situația în care mă aflam eu atunci.

Poate ca dacă aș fi avut o copilărie fericită nu aș fi simțit chemarea, însă în felul acesta încerc să arăt lumii ca într-un lucru mai puțin fericit pot să iși găsească originea fapte bune și compasiune.

Îmi doresc să pot în continuare să îmi susțin semenii, mizez pe colaborarea și mai bună cu diferite instituții și întreprinderi private, atât din țară cât și din străinătate, unul dintre planurile mele de viitor fiind construirea unui sediu pentru un centru de plasament pentru copiii nevoiași.

În aceași clădire urmând a funcționa și un mic centru social pentru familii nevoiașe în care să poată să se desfășoare diferite activitati de caritate sau cu carater social. Va invitam sa cititi biografia si misiunea lui Marcel Cuc in acest articol mai amplu.